Bursasporlu futbolcular Erikli İyilik Fabrikası’nı ziyaret etti

Bursasporlu futbolcular Erikli İyilik Fabrikası’nı ziyaret etti
16.05.2018
A+
A-

Türkiye’nin en sevilen suyu Erikli, “İyilik Fabrikası” projesi kapsamında Bursasporlu futbolcuları dolum tesislerinde ağırladı.

3 yıldır Bursaspor’un sponsorluğunu üstlenen Erikli, bu ziyaretle hem futbolculara suyun kaynaktan şişeye yolculuğunu anlattı, hem de çalışanlarıyla futbolcuları bir araya getirdi. Bursaspor futbolcuları Furkan Soyalp, Ricardo Faty ve John Bostck doğanın iyilik ve canlılığını Türkiye’nin her köşesine taşıyan Erikli’nin hikâyesine yakından tanıklık etme fırsatı buldu.

Program Erikli & Nestlé Waters Türkiye şirket yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Erikli’nin kaynağını aldığı Bursa’ya büyük önem verdiklerini belirten Erikli & Nestlé Waters Türkiye Pazarlama Direktörü Tolga Ünvan, “Erikli & Nestlé Waters Türkiye olarak Bursa ile çok güçlü bir bağımız var. Bursa’yı evimiz olarak görüyor; hem yatırım hem de projelerimizle Bursa’ya katkımızı her fırsatta sürdürüyoruz. Bursa’nın en önemli markalarından biri olan Bursaspor’a desteğimiz de 3 yıldır devam ediyor. Uzun süredir devam eden bu işbirliğini, fabrika ziyaretleri için başlattığımız proje ile de birleştirmek istedik. Erikli’nin Uludağ’ın zirvesindeki kaynaktan başlayan yolculuğundan ilham aldığımız ‘Erikli İyilik Fabrikası’ projemizle Bursalı öğrencilerden sonra, Bursasporlu futbolcular da hikayemizin kahramanları oldu. Bursaspor’un değerli oyuncularını tesisimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bursa’ya ve Bursaspor’a desteğimizi bundan sonra da sürdüreceğiz” dedi.

Program, sporcuların “Erikli İyilik Fabrikası”nı gezmesiyle başladı. Suyun yeryüzüne çıkışından dolum tesislerine ve şişelenme sürecine uzanan yolculuğunun anlatıldığı gezide, futbolcular merak ettikleri tüm soruları da sorma fırsatı buldu. “Erikli İyilik Fabrikası” daha önce de Bursa’nın Kestel ilçesinde bulunan ilköğretim okullarında eğitim gören 2 bine yakın öğrenciyi ağırlamıştı.

Bursasporlu futbolcular şirket çalışanları için motivasyon kaynağı oldu

Dolum tesislerini ziyaret etme amacıyla gelen Bursasporlu futbolcular, aynı zamanda Erikli & Nestlé Waters Türkiye çalışanları ile de bir araya geldi. Çalışanların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, sporcular çekilişle Bursaspor ürünleri kazanacak şanslıları belirledi. Oyuncular daha sonra hem çalışanların sorularını yanıtladı hem de forma ve futbol toplarını imzaladı. Bursaspor’un şehrin en önemli değerlerinden biri olduğunu belirten Ünvan, “Erikli olarak Bursaspor’un sponsorluğunu üstlenmemizin yanı sıra, her bir çalışanımızın da takımla çok güçlü bir gönül bağı var. Dolayısıyla çalışanlarımızla bir araya gelmeleri çok önemliydi. Büyük Erikli & Nestlé Waters Türkiye ailesi olarak, bizimle oldukları için tüm Bursaspor ailesine teşekkür ediyoruz” dedi. Etkinliğe katılan çalışanlar, dolum tesisinde bulunun Bursaspor tırını da gezme fırsatı buldu.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.