Bursaspor,  Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u puansız gönderdi: 1-0

 Bursaspor,  Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u puansız gönderdi: 1-0
28.09.2019
A+
A-

STAT: Bursa Büyükşehir Belediyesi

HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, Ömer Tevfik Özkoç, Hakan Karabalcık

BURSASPOR: Çağlar Şahin Akbaba, Burak Altıparmak, Anıl Karaer, Diarra, Latovlevici, Aykut Akgün, Shehu, Emirhan Aydoğan (Dk. 73 Selçuk Şahin), Musa Araz, Igor (Dk. 63 Özer Hurmacı), Kubilay Kanatsızkuş (Dk. 77 Seleznov)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR: Sehic, Cenk Ahmet Alkılıç (Dk. 26 Hasan Batuhan Artarslan), Hasan Hatipoğlu, İbrahim Akdağ, Mücahit Albayrak, Osman Çelik, Yusuf Emre Gültekin, Muhammed (Dk. 46 Emrah Başsan), Obertan, Hamroun (Dk. 80 Oltan Karakullukçu), Pote

SARI KARTLAR: Dk. 32 Yalçın Koşukavak (Teknik direktör), Dk. 70 Özer Hurmacı (Bursaspor), Dk. 30 Hamroun, Dk. 45 İbrahim Akdağ, Dk. 88 Hasan Hatipoğlu (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

GOL: Dk. 14 Diarra (Bursaspor)

TFF 1. Lig’in 6. haftasında Bursaspor, sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 1-0 yendi.

Maça etkili başlayan Bursaspor, rakibini sağlı sollu ataklarla bunaltırken 14. dakikada Mamadou Diarra ile öne geçti. Bu dakika içinde kornerden atışını kullanan Bursaspor’da ceza sahası içinde Diarra aşırtma vuruşuyla topu filelerle buluşturdu.

Karşılaşmanın ilk yarısında oldukça baskılı oynayan yeşil-beyazlı takım devreyi 1-0 önde kapattı.

İkinci yarının başında topa daha çok sahip olan takım ise konuk Erzurumspor oldu. Bursaspor 70 dakikadan sonra bu baskıyı kırarken özellikle son çeyrekte etkili gözüktü.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Bursaspor emin adımlarla zirve yürüyüşünü sürdürdü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.