Bursa’nın perileri farka koştu

26.11.2018
A+
A-

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, kendi evinde Galatasaray Gelişim takımını 99-55 mağlup etti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 9. hafta mücadelesinde Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray Gelişim ile karşı karşıya geldi. Büyükşehir Belediyesi Şahin Başol Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini Bursa ekibi 30-14 önde tamamladı. İkinci periyotta da oyun hakimiyetini elinde bulunduran yeşil-beyazlılar, soyunma odasına 59-25 üstünlükle girdi. Bursa ekibinde Ecem Erk, Gülcan Aydoğmuş, Sudenur Bayrak, Ecem Türkcan gibi genç oyuncuların daha fazla süre aldığı maçın ikinci yarısında Büyükşehir Belediyespor, rakibine eşitlik şansı tanımadı. Üçüncü çeyreği 83-39 geçen yeşil-beyazlılar, maçı da 99-55 kazanmayı bildi.

Maçın en skorer ismi 21 sayı ile Büyükşehir Belediyespor’un genç oyuncusu Ecem Erk olurken, Sharon Houston 17 sayı ve Pelin Küçük 17 sayı ile galibiyete katkı koydu. Bu sonuçla ligdeki beşinci galibiyetini alan Büyükşehir’in perileri, TKBL 10. haftasında deplasmanda Urla Belediyesi ile karşılaşacak. 1 Aralık Cumartesi günü İzmir 12 Eylül Spor Salonu’nda oynanacak maç, saat 14:00’da başlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.