Bursa’nın güzellikleri, Güney Kore’de anlatıldı

Bursa’nın güzellikleri, Güney Kore’de anlatıldı
30.06.2019
A+
A-

Uluslararası turizm fuarlarında sık sık boy gösteren Bursa’nın son durağı Güney Kore oldu.

Seul kentinde düzenlenen tanıtım etkinliğinde Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Eskişehir Valiliği ortak organizasyonunda Güney Koreli seyahat acentelerine Bursa, Eskişehir ve Bilecik’in turistik değerleri tanıtıldı.

Bursa’nın yeni rotasını turizm olarak belirleyen ve turizm gelirlerinin artması için de öncelikle tanıtım çalışmalarına ağırlık veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, uluslararası organizasyonlarda boy göstermeye devam ediyor.

Türkiye’yi ve Bursa’yı her alanda etkin projelerle yurt içi ve yurt dışında tanıtmaya devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği Güney Kore’de de Bursa rüzgarı estirdi. İstanbul, Hollanda, Cidde, Malezya, Çin, Avusturya ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde düzenlenen fuarlarda stant açan Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği, şimdi de Seul kentinde Güney Koreli seyahat acentelerine Bursa’yı tanıttı.

Programa Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği adına katılım sağlayan Anıl Bayık, yaptığı sunumda Koreli turizm yatırımcılarına Bursa’nın cazibelerini anlattı.

Programa Bursa Bilecik Eskişehir Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İsmail Gerim, Eskişehir Vali Yardımcısı Akın Ağca ve TURSAB Güney Marmara BTK Başkanı Murat Saraçoğlu da katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.