Bursalı yönetici 40 başarılı yönetici arasında

Bursalı yönetici 40 başarılı yönetici arasında
08.11.2017
A+
A-

Dünyanın ünlü iş ve ekonomi dergileri arasında yer alan Fortune Türkiye’nin, her yıl düzenli olarak iş dünyasına sunduğu, başarı ve performansın kriter olarak ele alındığı ‘40 Yaş Altı 40’ listesi yayınlandı. Listede 1981 yılından bu yana Bursa’da faaliyetlerine devam eden ve tüm dünyaya korna tedarik eden Seger ‘in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Baykal da yer aldı.

Yüzde 100 yerli sermayeli bir şirket olarak üretiminin yüzde 70’ini ihraç eden Seger Korna’nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Baykal’ın başarısı tescillendi. Fortune Türkiye ’40 yaş altı 40’ listesinde fırsatları değerlendiren ve geleceğe dair net projeksiyon veren yöneticilerinin değerlendirildiği listede Türk iş dünyasının genç fikir önderleri, girişimcileri ve yöneticileri yer aldı.

Güç, etki, inovasyon ve şöhret gibi 4 ana unsurun kriter olarak alındığı liste güçlü işler kurmuş, kendi alanlarında devasa etkiler yaratmış, dramatik yeniliklere imza atmış ya da ister kamuoyunda ister perde arkasında olsun, büyük kararları harekete geçirebilmiş isimlerden oluştu. Tüm kriterler doğrultusunda listede yer alan Selim Baykal, İstanbul dışından listeye giren ve yüzde 100 sermayeli bir şirketin yöneticisi olarak da öne çıktı.

Baykal, Japonya’dan Filistin’e, Rusya’dan Güney Afrika Cumhuriyeti’ne, Polonya’dan Almanya’ya, Ürdün’den Romanya’ya kadar 60’dan fazla ülkeye korna satışı satışı yapan Seger’in tüm operasyonlarını yönetiyor.

Selim Baykal kimdir?

Seger Korna Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Baykal, 2003 yılında Koç Lisesi’nden mezun oldu. Yüksek öğrenimini İktisat üzerine yapan Baykal, Eylül 2003 – Mayıs 2007 tarihleri arasında Carnegie Mellon Üniversitesi’nde son yarı yılını ise Study Abroad Programı ile Arjantin, Buenos Aires Universidad de Belgrano’da tamamladı. Selim Baykal, eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’ye döndü ve 2008 yılından bu yana Seger Korna’da Yönetim Kurulunda Başkan Vekili görevini yürütüyor. İngilizce ve İspanyolca bilen Baykal, evli ve bir çocuk babası.

Selim Baykal’ın hobileri arasında futbol, kayak, basketbol, motor sporları ve doğa gezileri bulunuyor. Baykal lise yıllarında okulun futbol, atletizm ve kayak takımında yer alırken, kayak alanında Türkiye şampiyonasında bronz madalyaya sahiptir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.