Bursalı gönüllüler, engelleri birlikte aştı!

Bursalı gönüllüler, engelleri birlikte aştı!
04.06.2018
A+
A-

Tüm Engelli Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden, iftar organizasyonu. 2015 yılından bu yana birçok engelli derneklerine gönüllü olarak çalışan yönetim kurulu üyeleri uzun zamandır sosyal medya üzerinden gönüllü olarak çalışıyorlardı. Dernek başkanı Kıvanç Bozacı iftar programına katılımından dolayı duyduğu memnuniyetin altını çizerek, sosyal projelere daha fazla eğileceklerini belirtti.

TABELA DERNEKLERİNE KARŞIYIZ!

Kıvanç Bozacı; “4 senedir gönüllü olarak birçok derneğimize çalıştık. Yüzlerce çocuğumuza, engellimize tekerlekli sandalye topladık. 2 kişi ile çıktığımız bu yolda, beş bin kişiden fazla gönüllü arkadaşımız oldu. Ben öncelikle bu çıktığımız yolda bizi yalnız bırakmayan yönetim kuruluma, kapılarını ne zaman çalarsam, bizleri geri çevirmeyen iş adamlarımıza, engellilerimizin yanında oldukları için sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Bozacı sözlerine şöyle devam etti; “Türkiye genelinde binlerce dernek hizmet vermekte, bazıları hizmet bazıları ise farklı amaçlarla kuruluyor. Tabela dernekleri de bu işin cabası. Hizmet için kurulan tüm derneklerin yayında olacağız, insanlara dernek dediğimiz zaman bakışlarından ne kadar çok canlarının yandığını, ne kadar çok dernek adı altında yapılanmaların olduğunu, bir çok dernek ismi kullanılarak dolandırıcılık yapıldığını, mesleğim gereği, birebir şahit olduğumuzu biliyorsunuz. Biz bu tür dolandırıcıları da ifşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.