Bursagaz, müşterilerine özel Dünya Kupası fırsatları sunuyor!

Bursagaz, müşterilerine özel Dünya Kupası fırsatları sunuyor!
27.06.2018
A+
A-

2018 Dünya Kupası heyecanını çeşitli etkinliklerle yaşatacak olan Bursagaz, Dünya Kupası süresince doğal gaz dönüşüm kampanyasına katılan ilk 200 kişiye Bursaspor forması hediye edecek. Ayrıca grup şirketlerinden Millenicom, Bursagaz genel müdürlük binasında çok avantajlı internet hizmetinden faydalanmak için başvuran ilk 100 kişiye futbol topu hediye ediyor.

Türkiye’nin en büyük doğal gaz dağıtım şirketlerinden Bursagaz, 2018 Dünya Kupası’nı çeşitli hediyeler ve etkinliklerle kutluyor. Bursagaz’ın yeni kampanyası kapsamında, 2018 Dünya Kupası süresince doğal gaz dönüşüm kampanyasına katılan ilk 200 kişiye Bursaspor forması hediye ediliyor. Bursagaz Genel Müdürlük binasında yer alan müşteri hizmetlerinde Millenicom internet abonesi olan ilk 100 Bursagaz müşterisine de futbol topu hediye ediliyor.

Bursagaz, 2018 Dünya Kupası heyecanını çalışanlarıyla yaptığı farklı etkinliklerle de yaşıyor.

Bursagaz Bursa’nın havası için çalışıyor

Bursa’nın tamamını doğal gazla buluşturmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen Bursagaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile başlattığı doğal gaz dönüşüm kampanyası kapsamında doğal gaz abonesi olmak isteyenleri, kampanyaya katılan yetkili iç tesisat firmaları aracılığıyla avantajlı taksit imkanları ve fiyatlarla buluşturuyor.

“Mavi Bir Gökyüzü, Yeşil Bir Bursa için Doğal Gaza Geçin!” sloganıyla Bursa’nın tamamını doğal gazla buluşturmayı hedefleyen Bursagaz’ın doğal gaza geçişi kolaylaştıran kampanyasına katılanlar, yetkili iç tesisat firmalarının sunduğu 1.800 TL’den başlayan tesisat dönüşüm maliyetlerinden yararlanma fırsatı yakalıyor. Yetkili finansman kuruluşu Hemenal ise kampanyaya katılanlara 85 TL’den başlayan rakamlarla 48 ay vadeli uygun taksit imkanları sunuyor. Ayrıca kampanya kapsamında Bursagaz da müşterilerine güvence bedeline 10 taksit imkanı sağlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.