Bursafotofest Instagram Fotoğraf Yarışması başladı!

Bursafotofest Instagram Fotoğraf Yarışması başladı!
26.06.2018
A+
A-

Bu yıl ‘Ritüeller’ temasıyla sekizincisi düzenlenecek olan Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali’nin instagram fotoğraf yarışması için başvurular açıldı.
8. Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali kapsamında düzenlenen Instagram Fotoğraf Yarışması için müracaatlar başladı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ve BUFSAD işbirliğiyle bu yıl 28 Eylül – 07 Ekim 2018 tarihleri arasında 8.’si düzenlenecek olan ve küratörlüğünü Kamil Fırat’ın üstlendiği Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali (BursaFotoFest) kapsamında ‘Ritüeller’ temalı Instagram Fotoğraf Yarışması gerçekleştiriliyor.

Fotoğraf tutkunlarının Instagram üzerinden #Ritüeller2018 etiketi ile başvurabileceği fotoğraf yarışması için son tarih ise 07 Eylül. ‘Dünya’da Ritüelleri en iyi anlatan fotoğrafı çek, paylaş, kazan’ sloganıyla gerçekleşen fotoğraf yarışmasına katılmak için kişisel Instagram hesabında #Ritüeller2018 hashtagi ile fotoğraf paylaşılması ve @bursafotofest Instagram hesabını etiketleyerek takip edilmesi gerekiyor. Katılımcılar detaylı bilgi için www.bursaphotofest.org sitesi üzerinden Instagram Fotoğraf Yarışması’nın şartnamesine ulaşabilirler.
YARIŞMA ÖDÜLLERİ
Birincilik Ödülü: 3000 TL + BursaFotoFest Madalyası
İkincilik Ödülü: 2000 TL + BursaFotoFest Madalyası
Üçüncülük Ödülü: 1000 TL + BursaFotoFest Madalyası
Mansiyon (6 adet): 250 TL + BursaFotoFest Madalyası
Yarışma Özel Ödülü (10 adet): BursaFotoFest Madalyası

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.