Bursa’da yeşil sahalar ondan sorulacak!

Bursa’da yeşil sahalar ondan sorulacak!
12.07.2018
A+
A-

Bursa kamuoyu Ali Yazır’ı, 2014 yerel seçimlerinde Yıldırım Belediye Başkanlığı’na adayı olduğunda MHP’nin oy patlaması ile tanımıştı. Spor dünyasının yakından tanıdığı Eğitimci Ali Hoca’nın oğlu da babasının izinden yürüyor. 1996 doğumlu, BTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği son sınıf öğrencisi Oğuzhan Yazır, 2015’de amatör liglerde yapmaya başladığı hakemliği, bölgesel klasmana taşıdı.

Yolspor ve Şükraniyespor’da sahada dişe diş verdiği mücadelelerle bilinen ve formasını giydiği takımlara yeşil sahalarda başarılar kazandıran Yazır, teknik direktörünün kendisini hakemliğe yönlendirmesi ile 2015’de hakemliğe başladı. Süper Amatör Lig’de 2 play off maçı yöneten Yazır toplamda 30 maçı yönetti. U-19 Bursaspor-Fenerbahçe maçında gösterdiği başarı Yazır’ı Bölgesel Klasman maçlarında hakemliği getirdi.

Oğlunun başarılı performansı için Ali Yazır; “2015 Kasım ayında başladığı futbol hakemliğinde 2018-2019 sezonunda Bölgesel Klasmana terfi ederek oğlum Oğuzhan bizleri gururlandırmıştır. Bursa Hakemliğini temsil etmede kendisine ve tüm hakemlere başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.