Bursa’da sokak hayvanları için anlamlı kampanya…

Bursa’da sokak hayvanları için anlamlı kampanya…
31.03.2020
A+
A-

Bursa veteriner hekimlerinden PATİ-SEV Derneği aracılığı ile sokak hayvanları yararına anlamlı meydan okuma!

Bursa’da veteriner hekimleri, PATİ-SEV Derneği aracılığıyla koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan kriz ortamında sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı.

Bursa’da geçtiğimiz günlerde sokak hayvanları için 1 ton mama toplandı. Mama toplama kampanyası, Veteriner Hekim Erol Kaplan’ın sosyal medyada başlattığı meydan okuma ile başladı. Kampanya, koronavirüs pandemi döneminde her gün sokak hayvanlarını farklı bölgelerde besleyen PATİ-SEV Derneğine 45 kg mama bağışı ile başladı.

Bursa il genelindeki birçok veteriner hekimin katılımı ile başlayan mama toplama kampanyasında bir gün içinde 1 ton mama toplandı. Sosyal medyada başlayan meydan okumalar, İstanbul ve Denizli gibi illere de ulaştı. Hatta büyük mama firmalarına da meydan okumalar oldu. Bu zor zamanlarda sokak hayvanları için başlatılan bu etkinlik, birçok Bursalı için de moral oldu.

PATİ-SEV Yönetim Kurulu Üyesi Sonay İleri, Bursa’da başlatılan bu etkinliğin tüm illerde devam etmesini ve sokak hayvanlarının bu zor zamanları atlatabilmesini umut ettiğini belirterek, başta Veteriner Hekim Erol Kaplan olmak üzere kampanyaya destek olan tüm veteriner hekimlere minnettar olduklarını dile getirdi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.