Bursa’da küçük raketlerin ödül sevinci

17.08.2018
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediyespor Kulübü katkılarıyla düzenlenen ‘8-9-10 Yaş Ulusal Hafta İçi Turnuvası’nda minik tenisçiler ödül sevincini yaşadı.

Bursa’da sporu ve sporcuları destekleyen Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen turnuvalar, büyük ilgi görüyor. Farklı yaş gruplarında turnuvalar organize ederek Bursa’yı ‘tenisin merkezi’ haline getiren Büyükşehir Belediyesi, ‘8-9-10 Yaş Ulusal Hafta İçi Turnuvası’ kapsamında 10 farklı şehirden toplam 190 sporcuyu Bursa’da ağırladı.

Bursa’nın yanı sıra Yalova, Gebze, Çanakkale, Alanya, İzmir, Kocaeli, İstanbul, Balıkesir ve Karadeniz Ereğli’den sporcuların katıldığı turnuva, Hüdavendigar Kent Parkı Odunluk Açık Tenis Kortları’nda gerçekleştirildi. Üç farklı kortta heyecanlı müsabakaların yaşandığı turnuvada, sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Türkiye Tenis Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet takviminde de yer alan turnuvanın ödül töreni de Odunluk Açık Tenis Kortları’nda gerçekleştirildi. Başarılı tenisçilere ödül ve madalyalarının verildiği turnuva, küçük raketlerin coşkulu sevincine sahne oldu. Tenisi çok sevdiklerini söyleyen sporcular, bu sporda kendilerini daha da geliştirmek için keyifle çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Tenisçilerin ödül heyecanına takım arkadaşları ve aileleri de eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.