Bursa’da kadınlar, İYİ’ler harekatında buluştu

Bursa’da kadınlar, İYİ’ler harekatında buluştu
07.01.2019
A+
A-

İYİ Parti Bursa Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Semra Doğan ve başkanlık kurulu, Genel İdare Kurulu üyesi Sermin Özensoy, Gençlik ve Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Beyhan Erdoğan, geçmiş dönem İYİ Parti miletvekili adayı Özgür Şimşek ve il yönetimi üyeleri ile Orhangazi İYİ Parti Kadın Komisyonu, “Kadın teşkilatlanması” konulu toplantı gerçekleştirildi.

Kadın Politikalarından sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fatma Şeker’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Semra Doğan ve Sermin Özensoy da birer konuşma yaptılar. Çok sayıda yeni üye katılımının gerçekleştiği toplantıda Semra Doğan, katılımlarından dolayı tüm İYİ hanımlara teşekkür ederek, günden güne artarak çoğalan bir güce dönüştüklerini, yerel seçimleri kadın eliyle kazanacaklarını belirtti.

İYİ Parti’nin aynı zamanda bir  “kadın hareketi” olarak yola çıktığını söyleyen Semra Doğan, ‘’Partimiz, sayısı günden güne artan kadın üyeleriyle daha güçlü bir duruma geldi.. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bursa’da yerel seçimlerden, İYİ Parti’nin zaferiyle çıkacağız’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.