Bursa’da İYİ Partili kadınlardan dayanışma örneği…

23.09.2018
A+
A-

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’na yeni atanmasına rağmen hemen kolları sıvayan Dr. Yahya Bahadır’ın desteği ile teşkilatlar, yoğun çalışma içerisine girdi.

İl başkanı Bahadır’ın desteği ile İYİ Partili Kadınlar bu kez de köy kadınlarına destek amaçlı Kumyaka Köyü Kadınları Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette İYİ Partili kadınlar, kadın üretim kooperatiflerinin ekonomik anlamda desteklenmesi gerektiğini belirterek, Türkiye’nin yaşanan ekonomik çıkmazdan ancak Kadın Kalkınma Kooperatiflerinin tamamı ile üretim ve pazarlama imkanlarının gelişmesi ile çıkabileceğini söylediler.

KADINLARIMIZI TUZAĞA DÜŞÜRMEYECEĞİZ!

Kumyaka’daki ziyaretin ardından Trilye’ye beldesine geçen İYİ Parti Kadın Kolları üyeleri geçtiğimiz günlerde elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden iki esnaf kadının ailelerine başsağlığı dilediler ve Genel Başkanları Meral Akşener’in “selamını ve başsağlığı dileklerini” ilettiler.

İYİ Partili kadınlar, Türkiye’de özellikle ekonomi ve eğitim alanında çığ gibi büyüyen sorunların en çok kadınlara yansıdığının bilincinde olduklarını ve bu sebepten olarak çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirttiler.

Yaptıkları ortak açıklamada; “Bugün ülkemizin girdiği çıkmaz sokak olan ekonomik değerlerin ve sıkıntıların başlıca sebebi, kadının üretimden çekilerek, tüketimin baş aktörü yapılmasıdır. Kalkınma köydeki kadınların ülke ekonomisi için üretmesi ile başlar.  Biz İYİ Parti mensupları olarak, nerelere gittiği, kimin cebine girdiği belli olmayan, kadınları verdikleri hibeler ile kendilerine esir eden zihniyetten uzaklaştıran bir ekonomi anlayışı benimseyeceğiz. Hibeyi gerçek üreten kadınlar alacak. Kadınlarımızı, kızlarımızı tuzaklara düşürmeden, evlerine, ülkelerine katkı koyan bireyler olarak tekrar ekonomi dünyasına kazandıracağız” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.