Bursa’da iki kardeş dernek buluştu

30.09.2018
A+
A-

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Başkanı Berat Tunakan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Rumelili Yönetici İşadamı ve Sanayicileri Derneği (RUMELİSİAD) Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Özlüce’de bulunan RUMELİSİAD Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette, Balkan kökenli iş adamlarından oluşan iki büyük ve kardeş dernek bir araya geldi.

Önceki haftalarda yapılan RUMELİSİAD Olağan Genel Kurulu’nun Bursa’ya, Balkan camiasına ve ülkeye hayırlı olmasını dileyen BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, aynı yörenin 2 büyük derneğinin hem Bursa’ya ve ülkemize güç kattığını söyledi. Tunakan, “Hepimiz Balkan kökenliyiz. Bunun bizlere yüklediği sorumluluklar var. Öncelikle üyelerimiz arasındaki iletişimi sağlamlaştırıp geliştirmek ve ticari anlamda camianın güçlenmesini sağlamak, bununla birlikte Balkan coğrafyası ile ilgili olan ilişkilerin olgunlaşmasına katkı sunmak gibi görevlerimiz var.  Biz hep biriz, amaçlarımız bir. O yüzden geleceği iyi planlayıp yapılacak olan faaliyetlerde ortak hareket etmeye hazırız.” ifadelerini kullandı.

BALKANTÜRKSİAD ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirten RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kumova da, “Beraberce farkındalığı arttırıp bu enerjimizi hissettirmemiz lazım. Olumlu, katma değerli projelerle camia adına fayda sağlamalıyız. Bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Bu iki önemli derneğin birbirinden kazanım elde edeceği çok şey var. Bu kazanım aynı zamanda şehre ve ülkeye de katma değer sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan ve RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kumova karşılıklı hediye takdiminde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.