Bursa’da iftarı yolda karşılayanlara hurma ikramı

Bursa’da iftarı yolda karşılayanlara hurma ikramı
19.05.2018
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi, hazırladığı iftar programlarıyla 11 ayın sultanı Ramazan’da yine kalplere dokundu. İftar saatine yolda yakalanan Bursalılar, oruçlarını belediye ekiplerinin kendilerine dağıttığı su ve hurmalarla açtı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte hem binlerce kişiyi iftar sofralarında buluşturuyor hem de iftara yolda yakalananların yardımına koşuyor. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Fevzi Çakmak Katlı Otopark’ı, Emirsultan Meydanı, Çınarönü ve Tayakadın mahalleleri ile Gürsu Çarşı Meydanı’nda binlerce kişi için iftar sofları kurulurken, Bursa genelinde belli noktalardaki stantlarda iftara yetişemeyen vatandaşlara hurma ve su dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Büyükşehir Belediyesi, iftar saatinde yolda olanları da unutmadı. BURULAŞ personeli, şehir içi tüm yolcu otobüsleri ile 38 metro istasyonu, T1 ve T3 Tramvay hatlarında iftarı yolda karşılayan yolcuların oruçlarını açmaları için hurma dağıttı. Ezan vaktinin girmesiyle birlikte vatandaşlar, kendilerine dağıtılan su ve hurmalarla oruç açtı. Ramazan ayı boyunca sürecek uygulama, vatandaşlardan tam not aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.