Bursa’da BUCOS 2020 heyecanı yaşanacak

Bursa’da BUCOS 2020 heyecanı yaşanacak
02.09.2020
A+
A-

Kozmetik ve Güzellik Sektörünün heyecanla beklediği BUCOS 2. Kozmetik ve Güzellik Fuarı 3 Eylül Perşembe günü Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde kapılarını açıyor.

Saat 11.00’de düzenlenecek açılış töreni ile başlayacak olan fuar, 6 Eylül Pazar gününe kadar dört gün boyunca saat 10:00 ila 18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Fuarla ilgili bilgi veren Network Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eker, fuara yoğun bir ilgi olduğunu Türkiye’nin 6 farklı bölgesinden, başta Bursa, İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere 12 farklı ilimizden 46 firmanın fuara katılım gösterdiğini ifade etti. Eker ayrıca sağlıklı bir ticari ortamın tesis edilmesinin öncelikleri olduğunu, bununla ilgili TOBB tarafından iletilen uyulması gereken önlemler doğrultusunda sosyal mesafe, maske, hijyen, dezenfektan kullanımı, ateş ölçer ve HES kodu gibi tüm önlemlerin titizlikle yerine getirileceğini belirterek sektör profesyonelleri ile güzellik sektörüne ilgi duyanları fuara davet etti.

Hasan Eker son olarak fuara destek veren Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonuna, Bursa Kuaförler Odasına, Bursa Berberler Odasına, Bursa Estetik Sektörü Çalışanları Derneğine (BESDER) ve katılımcı tüm firmalara teşekkür etti.

Network Fuarcılık Pazarlama Müdürü Egemen Gür de fuarın duyurulması için yoğun gayret gösterdiklerini bunun için Bursa’nın 35 merkezi noktasında afiş ve bilboardlar ile şehri donattıklarını, sosyal medya mecralarında hedef kitleye yönelik olarak reklam çalışması yaptıklarını, Bursa ve hinterlandındaki 20’den fazla ilde ilgili oda ve dernekler aracılığı ile duyuru ve nitelikli alıcı getirilmesi için işbirlikleri yaptıklarını ifade etti. Gür son olarak fuarda 4 gün boyunca toplam 16 etkinlik düzenlediklerini belirterek ilgi duyan herkesi sektöre davet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.