Bursa, U12 Erkekler Sutopu Festivali’ne evsahipliği yaptı

Bursa, U12 Erkekler Sutopu Festivali’ne evsahipliği yaptı
29.01.2020
A+
A-

Bursa, Sutopu U-12 Festivaline ev sahipliği yaptı. 24 – 26 Ocak 2020 tarihlerinde Bursa’nın ev sahipliğinde Bursa Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen sutopu festivalinde, U12 erkeklerin şampiyonu belli oldu. Şampiyonada Tofaş Spor Kulübü, üçüncülük madalyasının sahibi oldu.

A, B, C, D ve E olmak üzere beş kategoride düzenlenen, 16 kulübün ve yaklaşık 208 sporcunun katımıyla gerçekleşen müsabakalar sonucunda, Adalar Su Sporları Kulübü şampiyon olurken; Galatasaray Spor Kulübü ikinci, Tofaş Spor Kulübü üçüncü, Atlantis Gençlik ve Spor Kulübü ise dördüncü oldu.

Türkiye Sutopu Federasyonu Başkanı Vedat Akgün ve Yönetim Kurulu üyesi Ziya Boru’nın yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediyesi Yüzme ve Sutopu Şube Kaptanı Mahmut Turunç’un da izlediği müsabakalarda Galatasaray Spor Kulübü kalecisi Emre Temurlenk en iyi kaleci seçilirken; Ege Su Sporları Tenis İhtisas Spor Kulübü sporcusu Efe Moroğlu ise gol kralı seçildi.

Sutopu Bursa İl Temsilcisi Levent Çetinkaya, turnuvaya katılan kulüplere, antrenör, sporcu ve velilere teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Müsabakalar kupa madalya töreniyle sona erdi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.