Bursa Ticaret Borsası, TÜGİAD Bursa’yı ağırladı

26.11.2018
A+
A-

Bursa Ticaret Borsası (BTB), Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi’nin yeni yönetimini ağırladı.

Ekim ayı içerisinde yapılan 11. Olağan Genel Kurul sonrası göreve gelen TÜGİAD Bursa Şubesi’nin yeni yönetim kurulu, Bursa Ticaret Borsası’na ziyaret gerçekleştirdi. TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Ersoy Tabaklar ve yönetim kurulu üyeleri, BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın, Başkan Danışmanı Can Aydoğan ve Genel Sekreter Fehmi Yıldız ile bir araya geldi.

TÜGİAD Bursa Şubesi’nin yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileten Bursa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Aydın; Bursa’nın barındırdığı değerler itibariyle çok önemli bir kent olduğuna, potansiyelini daha da arttırmak için şehirdeki girişimci sayısını mutlak suretle arttırmak gerektiğine ve bu anlamda gençleri daha çok desteklemenin önemine değindi. Avrupa’nın genç nüfus oranın düşük olmasının sıkıntısını yaşadığını ifade eden Aydın, ülkemizin bu anlamda daha iyi durumda olduğunu ama bu avantajını mutlaka doğru değerlendirmek gerektiğine işaret etti.

“Gençliğimizin enerjisini kullanacağız”

Ziyarette konuşan TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Ersoy Tabaklar da Olağan Genel Kurul’da kendilerini yalnız bırakmayan Bursa Ticaret Borsası’na teşekkürlerini iletti. Ortak projelerde mutlaka yer almak istediklerine vurgu yapan Tabaklar, bu dönem yönetimlerinde ilk kez 6 kadın üyenin görev aldığını, bu durumun ve genç olmanın da enerjisiyle, iyi işler ortaya çıkaracaklarına inandıklarını ifade etti.

Ziyaretin sonunda Bursa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Aydın ve TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Ersoy Tabaklar karşılıklı hediye takdimi gerçekleştirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.