Bursa Textile Show Fuarı’nda, Nara Tekstil rüzgarı esti

23.11.2018
A+
A-

Konfeksiyon ve tekstil sektörünün önemli firmalarından Nara Tekstil, ürün ve konseptleriyle Bursa Textile Show Fuarı’nda büyük beğeni topladı.

Konfeksiyon ve tekstil sektörünün önemli firmalarından Nara Tekstil, ürün ve konseptleriyle Bursa Textile Show Fuarı’nda büyük beğeni topladı.

Bursa Textile Show Fuarı, 14-16 Kasım 2018 tarihleri arasında Bursa Merinos Atatürk Kongre Merkezi’nde yapıldı. Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Bursa Textile Show Fuarı’na “Hazır Giyim ve Konfeksiyon” sektöründe kumaş üreten ve Bursa’da faaliyet gösteren 87 firma katıldı.

DOSAB bölgesinde 2004 yılından beri faaliyetlerine devam eden Nara Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özkarakaşlı, Fuar’da yenilikçi ürün ve tasarımlarıyla katılımcıların büyük beğenisini toplamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Özkarakaşlı, Nara Tekstil’in, gerek Türkiye’de gerekse yurtdışında Dahilde İşleme İzin Belgesi (D.İ.İ.B.) kapsamında ithal ettiği her türden ham kumaşlara kendi tasarımları ile oluşturduğu desen ve modellere üretim yapabildiğini aktardı.

Nara Tekstil’in, sipariş üzerine ürettiği boyalı, baskılı, apreli ve dijital baskılı kumaşları, özellikle Zara, S.oliver, Tesco, Next gibi uluslararası hazır giyim markalarına direkt üretim yaptığını vurgulayan Hakan Özkarakaşlı, “Nara Tekstil, aynı zamanda başta İngiltere olmak üzere Almanya, Fransa, İspanya gibi AB ülkelerine ihraç yapıyor ve Zara, S.oliver, Tesco, Next gibi markaların Türkiye’deki hazır giyim konfeksiyon tedarikçilerine satıyor” dedi.

Hakan Özkarakaşlı, “Nara Tekstil olarak, 140 çalışanı ile uluslararası standartlara uygun, güncel uluslararası modayı takip eden, kaliteli, fiyat açısından rekabetçi, boyalı, baskılı, apreli ve dijital baskılı mamul kumaş üretimini sürdürüyoruz. İhracat yaptığımız Avrupa birliği ülkelerinin yanında Rusya ve Uzakdoğu ülkelerine de ihracat yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.