Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, İYİ Parti A takımında

16.08.2018
A+
A-

İYİ Parti’de geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen 2. Olağanüstü Kurultay’ın ardından Genel İdare Kurulu toplandı ve 80 kişilik GİK listesinden başkanlık divanı üyeleri belirlendi.

İYİ Parti Başkanlık Divanı üye listesinde Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan da Uluslararası İlişkiler ve Türk Dünyasından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev aldı.

Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, toplantı sonrası yaptığı açıklamada “Sayın Genel Başkanımızın tensibiyle bugün ‘Uluslararası İlişkiler ve Türk Dünyasından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı’ olarak İYİ Parti Başkanlık Divanı’na atandım. Seçmenlerimizin bugüne kadar esirgemedikleri ve devam da edeceğinden emin olduğum destekle yeni görevimin gündeme getireceği ek sorumlulukların da üstesinden geleceğimize inanıyorum. Vatana, millete, partimize ve Bursa’ya hayırlı olsun” dedi.

Uzun yıllar yurtdışında Dışişleri Bakanlığı’na bağlı olarak diplomatik görevlerde bulunduğunu belirten Milletvekili Erozan, uluslararası tecrübelerini Türk milleti için kullanacağını da söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.