Bursa Merinos’ta sünnet şöleni

Bursa Merinos’ta sünnet şöleni
02.09.2019
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel sünnet organizasyonu ile bu yıl 500 çocuk erkekliğe ilk adımını attı. Büyükşehir Belediye Başkanvekili Süleyman Çelik, etkinliğe katılarak, çocuklarının ilk mürüvvetini yaşayan ailelerin heyecan ve sevincine ortak oldu. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü koordinasyonunda, belediye iştiraklerinden Bursa Kültür A.Ş. tarafından organize edilen sünnet şenliği, 7. yılında Merinos Park’ta coşkulu anlara sahne oldu. Mevlid-i Şerif ile başlayan organizasyonda Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı mini bir konser verdi, İstiklal Marşı açık alanda bulunanlar tarafından hep birlikte okundu. Çocukların heyecanına aileleri ve yakınları da eşlik etti. 

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Süleyman Çelik, çocuklarını sünnet ettiren ailelerin sevincini paylaştı. Büyükşehir Belediyesi olarak bugün 500 çocuğun Hz. Peygamberin sünnetini yerine getirmesinde aracı oldukları için büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Çelik, “İnşallah bugün olduğu gibi yarın da geleceğimiz olan çocuklarımızın yanında olacağız. Onların yarınlara daha nitelikli hazırlanmaları yönünde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sünnet olan tüm evlatlarımızın en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen organizasyondan 500 çocuğun yararlandığını belirten Çelik, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi ve aileleriyle sohbet etti. Sünnet işleminin tamamen hastane ortamında gerçekleştirildiği etkinliğe, merkez ilçelerden yoğun katılım oldu. Çocukların kıyafet ve ihtiyaçları, Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.