Bursa iş dünyası Çankaya’ya çıktı

Bursa iş dünyası Çankaya’ya çıktı
27.04.2018
A+
A-

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri ve çeşitli oda ve borsaların temsilcileriyle beraber Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nu ziyaret etti.

Çankaya Köşkü’ndeki makamında gerçekleştirilen Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nu ziyaretinde; Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay, Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Akkoyunlu, Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır, Yenişehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Saim Bolaca ve Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun hazır bulundu.

Bursalı heyeti kabul etmekten mutluluk duyduğunu belirten Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, “Bursa’da oda ve borsa seçimleri il ve ilçe yönetimleri seçimlerini, hepsini yaptık. Taptaze kadrolar var. Tecrübeyle yenileri birleşti. Güzel işler çıkacağına inanıyorum. Bursa için iyi olur ve güzel şeyler oluyor inşallah. Benim Bursa’yla ilgili bütün çabam ne yapabiliriz, nasıl yapabiliriz noktasındadır” diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa’nın hızla gelişen bir şehir olduğuna dikkat çekti. Makamların gelip geçici olduğunu işaret eden Çavuşoğlu,  “El birliği yapalım. Bu makamlar gelip geçici. Herkese bunu söylüyorum. Kalıcı olan şey Bursa’mız. İşte her alanda şehrimize ne kadar daha fazla katkı koyabiliriz, bunu sağlamalıyız” dedi.

“Türkiye’ye örnek bir şehir”

Bursalı heyet adına konuşan Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ise “Bugün ilçelerle beraber sizleri ziyaret etmek istedik. Bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. İş dünyası olarak biz seçimlerimizi bitirdik. 24 Haziran seçimleri bugünden memleketimiz için hayırlı olsun. 24 Haziran’daki seçimden sonra inşallah daha güzel günler bizleri bekliyor olacak” ifadelerini kullandı.

Özer Matlı sözlerini şöyle tamamladı:

“Bursa hızlı büyüyen bir şehir. Türkiye’nin en önemli ihracat ve üretim merkezlerinden birisi ve aynı zamanda çok önemli bir tarım merkezi ve tarıma dayalı sanayide de Türkiye’ye her yaptığı işle örnek olan bir şehir. Bu konuda da sizlerin destekleri ve yaptıklarımızı sahiplenmiş olmanızdan mutluluk duyuyoruz. Bizler de sizlere teşekkür etmek istiyoruz. Yapılacak çalışmalarda üzerimize ne düşüyorsa bizler de hazırız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.