Bursa Büyükşehirli karatecilerden 5 madalya

21.11.2018
A+
A-

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Karatecileri Rize’de düzenlenen ‘Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Turnuvası’nda, 1 birincilik, 1 ikincilik ve 3 üçüncülük madalyasıyla Bursa’ya döndü.

Türkiye Karate Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Turnuvası’nda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Karatecileri toplamda 5 madalya elde etti. Rize Yenişehir Spor Salonu’nda oynanan maçlarda, Büyükşehirli sporculardan ‘Gençler’ kategorisinde  53 Kg’da İrem Tuğçe Akyüz üçüncülük, 61 Kg’da Furkan Akyüz üçüncülük,  68 Kg’da Hakan Çelik ikincilik, +76 Kg’da Savaşkan Gemici de üçüncülük madalyası elde etti. ‘Ümitler’ kategorisinde  ise 63 Kg’da Emir Buğra Gencan şampiyonayı birinci sırada tamamladı.

Gencan ve Güney milli takımda

Elde ettiği 5 madalya ile takım sıralamasında 7. olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü iki sporcusunun milli takıma davet edilmesinin de gururunu yaşadı. Büyükşehirli sporcular  Ali Güney  Büyükler kategorisinde 30 Kasım – 2 Aralık tarihlerinde Hırvatistan’ın Dubrovnik şehrinde düzenlenecek olan Balkan Karate Şampiyonası’nda, Emir Buğra Gencan ie  8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Danimarka’nın Aalborg kentinde düzenlenecek Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.