Bursa Büyükşehir Huzurevi’nde sazlı sözlü eğlence…

Bursa Büyükşehir Huzurevi’nde sazlı sözlü eğlence…
27.07.2018
A+
A-

Bursa Büyükşehir Huzurevi’nde, Uluslararası Osmanlı Cihanı Araştırma ve Eğitim Derneği tarafından organize edilen ve mahalli sanatçıların sahne aldığı eğlencede duygu dolu anlar yaşandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan Yıldırım’daki Huzurevi’nde kalan 200 yaşlının katıldığı eğlencede katılım yüksek oldu.

Uluslararası Osmanlı Cihanı Araştırma ve Eğitim Derneği Başkanı Serkan Buldu’nun açılış konuşması ile başlayan eğlencenin sunuculuğunu program yapımcısı ve sanatçı Melek Su üstlenirken, Kral Tepo, Nazlı Nazlı, Alparslan Aksu, Filiz Şahin, Erhan Sönmez ve Deniz Çakır sahne alarak Huzurevi sakinlerine unutulmaz anlar yaşattı.

CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş’ında yönetim kurulu üyeleri ile katıldığı etkinliklerin düzenli olarak yapılması Huzurevi sakinleri tarafından istendi. Huzurevi Müdürvekili Hatice Yılmaz’a gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Buldu; “Derneğimizin ilk etkinliği olan bu programda büyüklerimizin yanında olmaktan dolayı çok mutluyuz. Derneğimiz yıllardır unutulan, 2 bin yıllık gelenekleri tekrar gün ışığına çıkarmak, Selçuklu ve Osmanlı’nın bizlere kazandırdığı değerleri hatırlatmak için çalışmayı ilke edinmiştir. Çalışmalarımızı, bizlere değer katan sizlerin hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Hepinizin mübarek ellerinden öpüyorum” dedi.

Uluslararası Osmanlı Cihanı Araştırma ve Eğitim Derneği organizasyonunda, katılımcı sanatçılara ve Huzurevi sakinlerine günün anısına hediyeler verilirken, eğlence etkinliğinin Kurban Bayramı’nda da yapılacağı sözü verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.