Bursa Barosu Başkanı Altun’un Ankara yürüyüşü başladı

Bursa Barosu Başkanı Altun’un Ankara yürüyüşü başladı
19.06.2020
A+
A-

Baro başkanları, iktidarın, illerde birden fazla baro kurulmasını sağlayacak ve baroların yönetim organı seçimlerini nispi temsile dayandıracak yasa tasarısına tepki için illerinden Ankara’ya protesto yürüyüşüne başladı.

Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun da, meslektaşı CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ile yönetim kurulu üyeleri ve meslektaşlarınca Bursa Adalet Sarayı önünden Ankara’ya uğurlandı.

Bursa Adalet Sarayı önünde Bursa Barosu pankartı arkasında toplanan avukatlar yürüyüşe geçtiğinde Emniyet Müdürlüğü ekipleri de güvenlik önlemi aldı. Yürüyüş korteji Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinden İnönü Caddesi’ni geçip Ankara Caddesi’ne çıktı. Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu da Altun’la birlikte yaklaşık bir kilometre yürüdü. Altun bu mesafenin sonunda, uğurlamaya gelen Milletvekili Kayışoğlu ile meslektaşlarına teşekkür etti.

Yürüyüşe cübbelerle başlayan Altun ve beraberindekiler, Duaçınarı Tapu Kadastro Bölge müdürlüğü önünde cübbelerini çıkarıp, spor kıyafetleriyle devam ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.