Bursa Barosu 8. Cezaevi Çocuk Şenliği gerçekleşti

Bursa Barosu 8. Cezaevi Çocuk Şenliği gerçekleşti
03.05.2018
A+
A-

Bursa Barosu 8. Cezaevi Çocuk Şenliği, 25 Nisan Çarşamba günü Bursa E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu’nda gerçekleştirildi.

Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Başsavcı Vekili Sinan Sezer, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ali Rıza Bir, Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun, önceki baro başkanları Av. İsmail Acar, Av. Yahya Şimşek, Cezaevinden Sorumlu Cumhuriyet Savcısı Musa Ayaz, Cezaevi Müdür Vekili  Dursun Ali Ceryan ile Bursa Barosu yönetim kurulu ile çocuk komisyonu üyeleri, sponsor firma ve kuruluşların temsilcileri, Hamitler TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adalet Bölümü öğrencilerinin katıldığı şenlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun ve Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’un açılış konuşmalarından sonra müzik eşliğinde animasyon oyunları oynandı. Oyunlara tutuklu çocuklarla birlikte, infaz koruma memurları ve avukatlar da katıldı.

Geleneksel macun, pamuk şeker, yemek ikramının da yapıldığı eğlenceden önce Bursa Barosu’nun sponsor firmalardan derlediği giysiler tutuklu çocuklara dağıtıldı. Eğlence sırasında da sponsor firma ve kurum temsilcilerine Bursa Cumhuriyet Başsavcısı, Bursa Barosu Başkanı ile diğer protokol mensuplarınca plaket verildi.

Bursa Barosu 8. Cezaevi Çocuk Şenliği’ne katkıda bulunan kişi, kurum ve firmalar şunlar:

Sevil Giyim Ltd. Şti., Yedikardeş Tekstil, Efeoğlu Tekstil, Çiftel Çorap Çamaşır Pijama, Bursa Ayakkabıcılar ve Benzerleri Odası, Bursalı Tekstil, Birol Mumcu Ltd. Şti., Barış Lions Kulübü, Unpa Gıda, Av. Halit Giray Ülker, Demircioğlu Fırını…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.