BUİKAD “İş’te Sohbetler” ile Hüseyin Özdilek’i ağırladı

BUİKAD “İş’te Sohbetler” ile Hüseyin Özdilek’i ağırladı
07.12.2017
A+
A-

Yaşamın her kesiminde kadının varoluşunu sağlamak ve güçlendirmek amacıyla yol gösterici olmayı, girişimci kadın sayısını arttırmayı, kadının yasama ve karar verme süreçlerindeki etkinliğini ve yönetsel gelişimini desteklemeyi hedefleyen ve bu doğrultuda hayata geçirdiği başarılı projeler ile dikkat çeken Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD), iş yaşamında başarıları ile takip edilen ve rol model olan iş liderlerini iş insanları ile buluşturmaya devam ediyor. İş’te Sohbetler’in 4. Konuğu Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek oldu.

Oldukça yoğun bir katılımın olduğu etkinliğe Buikad üyelerinin yanı sıra, Bursa iş dünyasının önde gelen isimleri de katıldı. Konuklar Hüseyin Özdilek’in bilgi ve birikimlerinden oldukça samimi bir söyleşi ile yararlanma imkanı buldular.

İş Yaşamında Başarı İçin Altın Öğütler

Kendi meslek hayatından yola çıkarak tecrübelerini aktaran Hüseyin Özdilek, iş yaşamında başarılı olmanın sırrının ve gönüllü olmak olduğunu vurgulayarak, ‘kendi işini kendi yapan, emir buyurmayan ve mütevazi davranan’ gelişen dünyada kazanacak diyerek sözlerine devam etti. Değişen dünya sistematiğinde duyguların önemini vurgulayan Özdilek, iç huzurun gerçek mutluluğu ve başarıyı getirdiğini vurguladı.

Keyifle geçen söyleşinin sonunda Buikad Yönetim Kurulu Başkanı İpek Yalçın, teşekkürlerini sunarak Hüseyin Özdilek’e plaket takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.