BTSO Meslek Komiteleri Futbol Turnuvası başladı

23.10.2018
A+
A-

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen ‘Meslek Komiteleri Futbol Turnuvası’, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Haşim Kılıç ve Bursaspor’un efsane futbolcusu Beyhan Çalışkan’ın gerçekleştirdiği başlama vuruşu ile start aldı.

BTSO, meslek komitesi üyelerine yönelik futbol turnuvası başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Mihraplı Park Futbol Sahası’nda düzenlenen ‘BTSO Meslek Komiteleri Futbol Turnuvası’nın açılış törenine, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Haşim Kılıç ve Bursaspor’un efsane oyuncusu Beyhan Çalışkan ve meslek komitesi üyeleri katıldı.

“KOMİTELER ARASINDAKİ SİNERJİ ARTIYOR”

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Haşim Kılıç, meslek komitelerinin performansının ve çalışmalarının BTSO’nun projelerinin odak noktasını oluşturduğunu söyledi. Düzenlenen futbol turnuvasının meslek komiteleri arasındaki sinerjiyi güçlendirdiğini dile getiren Kılıç, “BTSO meslek komitelerimizin katılımıyla güzel bir futbol turnuvasına başlıyoruz. Turnuva, meslek komitelerimizin iş stresini sporla atmasını sağlayacak. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

“GÜZEL MAÇLARA SAHNE OLACAK”

Turnuvanın açılışına katılan Bursasporlu eski yıldız oyuncu Beyhan Çalışkan ise yaptığı konuşmada, sporun birleştirici gücüne vurgu yaptı. Yoğun iş temposundan uzaklaşarak bu turnuvaya katılan herkese başarı dileyen Çalışkan, “Güzel maçlara sahne olacak bu organizasyonun en güzel şekilde tamamlanmasını temenni ediyorum. Hak eden kazansın. Tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

BAŞLAMA VURUŞU KILIÇ VE ÇALIŞKAN’DAN

BTSO Meslek Komiteleri Futbol Turnuvası’nın başlama vuruşunu BTSO Yönetim Kurulu üyesi Haşim Kılıç ve Bursasporlu eski futbolcu Beyhan Çalışkan yaptı. Protokol üyeleri ve meslek komitelerinin toplu fotoğraf çekiminin ardından turnuva 49 ve 22. Meslek komiteleri arasındaki ilk maçla start aldı. Turnuvada 32 takım 8 ayrı grupta mücadele edecek. Final karşılaşması ise 22 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.