BTP’den Prof. Dr. Haydar Baş açıklaması

BTP’den Prof. Dr. Haydar Baş açıklaması
13.04.2020
A+
A-

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın koronavirüse yakalandığı haberleri üzerine BTP’den yazılı bir açıklama yapıldı.

Parti Sözcüsü Lütfullah Önder, “Ömrü mücadele ile geçen Sayın Genel Başkanımızın Covid-19 ile olan mücadeleyi de en kısa sürede kazanıp sağlığına kavuşacağına inancımız tamdır” dedi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve memleketi Trabzon’da bir özel hastanede tedavi gördüğü şeklinde yapılan haberler üzerine BTP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Avukat Lütfullah Önder, yazılı bir basın açıklamasıyla konuya açıklık getirdi.

Prof. Dr. Haydar Baş’ın Trabzon’da bulunan özel bir hastanede dört gündür tedavi gördüğünü ifade eden Lütfullah Önder, şunları kaydetti:

“Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş beyefendi, Covid-19 virüsüne yakalanması nedeniyle 4 gündür Trabzon’da özel bir hastanede tedavi altındaydı. Bugün itibariyle solunum desteğine başlanmıştır. Ömrü mücadele ile geçen Sayın Genel Başkanımızın Covid-19 ile olan mücadeleyi de en kısa sürede kazanıp sağlığına kavuşacağına inancımız tamdır. Sayın Genel Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletip, acil şifalar diliyoruz.

Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş ile birlikte ailesine, teşkilat mensuplarımıza, tüm sevenlerine ve yüce Türk milletine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAĞDI

Prof. Dr. Haydar Baş’ın sağlık durumuyla ilgili olarak tüm Türkiye’den binlerce geçmiş olsun mesajı geldiğini de ifade eden BTP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Avukat Lütfullah Önder, şu açıklamada bulundu: “Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’ın Covid-19 virüsüne yakalandığı ve Trabzon’da hastanede tedavi gördüğü haberleri üzerine; siyasi parti genel başkanlarından, genel başkan yardımcılarından, milletvekillerinden, akademik camiadan, sivil toplum örgütlerinden, BTP teşkilatlarından ve binlerce vatandaşımızdan geçmiş olsun mesajları ve acil şifa dilekleri aldık.

Genel merkezimizi bizzat arayarak ya da genel başkan yardımcılarımıza ulaşarak geçmiş olsun dileklerini ileten, acil şifalar dileyen, dualarıyla Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’ın yanında olduğunu bildiren herkese çok teşekkür ederiz. Geçmiş olsun dilekleri iletilirken ‘yapılacak bir şey olup olmadığı, nasıl yardımcı olunabileceği’ de sorulmaktadır.

Sağlık ekipleri, gerekeni fazlasıyla yapmakta, Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’a gerekli tedaviyi uygulamaktadırlar.

Bu vesile ile çok yoğun bir performans göstererek çalışan sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Sağlık ekiplerimizin gayreti ve milletimizin duası ile inşallah kısa süre içinde, Sayın Genel Başkanımız sağlığına kavuşacak, milletimize ve devletimize yol göstermeye devam edecektir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.