BTB’den ilçe TSO’lara ‘’hayırlı olsun’’ ziyareti

BTB’den ilçe TSO’lara ‘’hayırlı olsun’’ ziyareti
30.04.2018
A+
A-

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ile Yönetim Kurulu Üyeleri, İznik, Gemlik ve Orhangazi’deki ticaret ve sanayi odalarında yapılan seçimlerin ardından göreve gelen yönetimlere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, beraberindeki BTB Yönetim Kurulu Üyeleri, ilk olarak Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarette Gemlik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım ve üyelerle bir araya geldi.

BTB heyeti daha sonra Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nı geçti. Heyet, burada Orhangazi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erol Hatırlı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.  BTB Yönetim Kurulu Başkanı Matlı ve BTB Yönetim Kurulu Üyelerinin son durağı ise İznik oldu; heyet burada da İznik TSO’da Mahmut Dede ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. BTB heyeti, İznik temaslarında ayrıca İznik Genç İş Adamları Derneği yönetimiyle de bir araya geldi.

İlçe TSO ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan BTB Başkanı Özer Matlı, “Bursa`da oda ve borsalarda seçimlerimizi çok şükür bitirdik. Seçimlerin ardından göreve yeni gelen arkadaşlarımıza başarı ve hayırlı olsun temennilerimizi ilettik. Görevlerini sürdüren yöneticilerimize de yeniden hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Bursa’daki oda ve borsa camiası, önümüzdeki günlerde yapılacak olan TOBB Genel Kurulu`nda, şehrini en güzel şekilde temsil edecek ve farkını gösterecektir. Bursa’nın göstermiş olduğu birlik ve beraberlik, sesinin Ankara’da daha da gür çıkmasına vesile olacaktır. Bu birliğimizin daimî olmasını temenni ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.