Bozdağ, Bahçeli’yi bölücülükle suçladı!

21.10.2018
A+
A-

‘Andımız’ konusu AKP’li Bekir Bozdağ’la, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi karşı karşıya getirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘Andımız’a karşı çıkan AKP’li Bekir Bozdağ’ı hedef almıştı. Bozdağ, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Bahçeli’yi bölücülükle suçlayarak cevap verdi.

Bozdağ şu ifadeleri kullandı:

“Hayatım boyunca nice hakaretlere, nice iftiralara, nice haksız ve temelsiz suçlamalara ve nice tehditlere muhatap oldum.

Ama hiç bir zaman inancımdan ve davamdan taviz vermedim. Bundan sonra da inancımdan ve davamdan taviz vermeden yoluma devam edeceğim.”

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkanı Bahçeli, yaptığı açıklamada, “Sayın Bozdağ Kürdüm, özgürüm diyebilir. Dilini tutan yoktur. Sus otur yerine diyen de yoktur. Buyursun, mizaç ve meşrebine müzahir değerlendirmesini yapsın. Türk milleti kendisini en güzel ve yüksek mevkilere taşımıştır. Ama kendisi Türk milletini düşürmeyi aklından geçirmesin. Andımızı fıtrat ve köküne uygun okumak isteyen varsa kendi bilir. Ancak Türk milletinin Andına kimse karışmasın, hiç kimse ortalığı karıştırmasın. PKK’lıyım, bölücüyüm, Kürdistan için çalışırım diyen varsa cezası bellidir, sonuçlarına katlanacaktır. Uyarıyorum, Sayın Bozdağ buna çok dikkat etsin. 81 ilde basın açıklaması yapan malum bir sendikanın başkanı da durum muhasebesi ve özeleştiriyi yapacak milliliği göstersin” demişti.

(Kaynak: Yeniçağ)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.