Bir AKP’li vekilin daha koronavirüs testi pozitif çıktı

Bir AKP’li vekilin daha koronavirüs testi pozitif çıktı
09.08.2020
A+
A-

AKP Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, yeni tip koronavirüse yakalandığını açıkladı. Türkoğlu, Ayasofya Camisi’nin açılışına katılan vekiller arasında yer alıyordu.

AKP Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu da yeni tip korona virüse yakalandığını açıkladı. Türkoğlu, 24 Temmuz’da Aysofya Camii açılışına katılmıştı.

‘BİR AY İÇİNDE 7 TEST YAPTIRDIM’

Türkoğlu, Twitter’dan “Değerli dostlar son bir ay içinde 7 kez Koronavirüs testi yaptırdım. Son olarak 7 Ağustos’ta yaptırdığım testin sonucu 8 Ağustos’ta açıklandı ve ne yazık ki, pozitif çıktı. Virüsün bende ağır semptomları söz konusu değildir. Doktorlarımız tarafından 14 gün süresince Ankara’daki ikametimizde ilaç tedavisi ve karantinada kalmam öngörülmüştür.” paylaşımını yaptı.

AYASOFYA’NIN AÇILIŞINA KATILDI

AKP Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı. Türkoğlu’nun 24 Temmuz günü Ayasofya’da 350 bin kişinin katıldığı cuma namazına da gittiği öğrenildi.

AYASOFYA AÇILIŞINA KATILAN AKP’Lİ BİLEN DE VİRÜS KAPMIŞTI

Ayasofya açılışına katılıp da maskesiz fotoğraf paylaşan AKP Manisa Milletvekili İsmail Bilen’in Covid-19 test sonucu da pozitif çıkmıştı. Vekillerin bazılarının tedavileri sürerken, bazılarınınki ise devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.