Binali Yıldırım’dan Erdoğan’ı kızdıracak ‘Beka’ açıklaması!

Binali Yıldırım’dan Erdoğan’ı kızdıracak ‘Beka’ açıklaması!
17.03.2019
A+
A-

Yerel seçim çalışmalarına devam eden AK Parti’nin İstanbul adayı Binali Yıldırım’ın, gazetecilerin beka sorusuna verdiği cevap dikkat çekti. Yıldırım, ” Bu bir yerel seçim, bu seçimde yerel yöneticilerimizi seçeceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı’na aday gösterilen Binali Yıldırım, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinglerinde sıkça tekrarladığı ‘beka’ meselesinde Binali Yıldırım karşıt görüş sergiledi.

Yıldırım, ‘Bu bir yerel seçim, bu seçimde yerel yöneticilerimizi seçeceğiz. Dolayısıyla kampanyada yerel sorunların ve projelerin konuşulmasını arzu ediyoruz. Kampanyamızı da buna göre yürütüyoruz’ dedi. “Gençlerin sizin için nasıl bir önemi var?” şeklindeki soruya Yıldırım, “Vizyonumuz İstanbul 4.0. Bu ‘akıllı şehir yönetimi’ demek. Akıllı şehir yönetimi demek; bilişim, yazılım, kodlama, yapay zeka demek. Bütün bu işlerin ustası da gençler. Dolayısıyla yeni dönemde İstanbul’un 2023 hedeflerine giderken en fazla ihtiyacı olan kaynak gençlerdir. Gençlerimize İstanbul’un büyük verisini analiz etme, yazılım yapma ve şehrin sorunlarını çözmede büyük ihtiyacımız olacak” dedi.

(Yenigaste.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.