Binali Yıldırım, Kabine’ye mi giriyor?

Binali Yıldırım, Kabine’ye mi giriyor?
24.07.2019
A+
A-

İstanbul’da yapılan Türk-Amerikan İş Geliştirme Konseyi sonrası açıklamalarda bulunan Binali Yıldırım, kabine revizyonuna Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karar vereceğini ifade ederek “Pozisyonun ne olacağının önemi yok” ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir Milletvekili Yıldırım, İstanbul’da yapılan Türk-Amerikan İş Geliştirme Konseyi sonrası açıklamalarda bulundu.

Toplantıya ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabine revizyonu yapılıp yapılmayacağına ilişkin soruya yanıt vererek, “Sayın cumhurbaşkanımız bugünlerde Ankara dışında. Hepimiz insanız. Dinlenmeye ihtiyacı var ama cumhurbaşkanımız tatilde bile dinlenmez. Orada da çalışır. Çalışmalarını bulunduğu yerde devam ettiriyor.

Cumhurbaşkanımızın gerek kabine konusunda gerekse diğer konularda hangi adımları atacağına kendisi karar verecektir. Ülkemizin geleceği için, milletimizin refahı için, sorunların çözümü için biz bugüne kadar gayret ettik bundan sonrada gayret edeceğiz. Pozisyonun ne olacağının önemi yok” dedi.

(Yeni Gaste)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.