Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Özlü: Etkilerini acı bir şekilde yaşayacağız

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Özlü: Etkilerini acı bir şekilde yaşayacağız
11.04.2020
A+
A-

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, tedbirler alınmadan ilan edilen sokağa çıkma yasağının yarattığı görüntüleri değerlendirdi.

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, tedbirler alınmadan ilan edilen sokağa çıkma yasağının yarattığı görüntüleri değerlendirdi. Özlü, “bugünkü karar sonrası sokağa taşan insanların etkilerini maalesef bir kaç hafta sonra acı şekilde yaşayacağız” dedi.

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü sokağa çıkma yasağı kararı ardından yurttaşların market büfe ve bakkallara akın etmesini değerlendirdi.

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü sokağa çıkma yasağı kararı ardından bazı vatandaşların market büfe ve bakkallara akın etmesi sonrası yaşananları değerlendirdi. Özlü “sokağa çıkma yasağı kararı sonrası gelen görüntüler çok vahim” dedi.

Özlü, sokağa çıkma yasağının ardından halkın marketlere, benzin istasyonlarına yığılmasını olumsuz olarak değerlendirdi.

“Tedbirler alınmadığı için, halkımız tedbirsiz sokağa çıktığı için korkunç bir bulaşma olma olasılığı var” ifadelerini kullanan Özlü, “Çok üzgünüm, iyi gidiyorduk, ama bugünkü karar sonrası sokağa taşan insanların etkilerini maalesef bir kaç hafta sonra acı şekilde yaşayacağız. Gelen görüntüler çok vahim gerçekten çok üzgünüm” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.