Beştepe’den vekillere ‘test’ talimatı…

Beştepe’den vekillere ‘test’ talimatı…
14.07.2020
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı TBMM’deki 15 Temmuz töreni öncesi coronavirüs alarmı verildi. Törene katılacak tüm vekillerden bugün Covid-19 testi yaptırmaları istendi,

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yarın yapılacak 15 töreni öncesi coronavirüs alarmı verildi. Sözcü’den Zeynep Gürcanlı’nın aktardığına göre, TBMM Genel Sekreterliği, siyasi parti temsilcileriyle temasa geçerek, Cumhurbaşkanlığı’nın talebi doğrultusunda yarınki törene katılacak tüm vekillerin bugün Covid-19 testi yaptırmasını istedi.

15 TEMMUZ PROGRAMI

TBMM’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü törenleri, Meclis yerleşkesinde ilk bombanın düştüğü, 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nda başlayacak. Program kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop birer konuşma yapacak.

KONSER ÖNCESİ TEST

Öte yandan Beştepe’de 15 Temmuz için düzenlenecek ünlü besteci Fahir Atakoğlu’nun da katılacağı konser öncesi Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Devlet Çoksesli Korosu üyelerine de coronavirüsü testi yapıldığı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.