BEKSİAD üyeleri, sonbahar – kış fuarından çok ümitli

BEKSİAD üyeleri, sonbahar – kış fuarından çok ümitli
22.05.2018
A+
A-

Bursa Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İş Adamları Derneği (BEKSİAD), yoğun katılımla iftar programı düzenledi.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Yıldırım Bayezid Salonunda gerçekleşen iftar yemeğine Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, BTSO Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, Kamu kurumlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, BEKSİAD üyeleri ve aileleri katıldı.

İftar programının açılış konuşmasını yapan BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, “Kendisine özgü güzellikler barındıran, rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek ramazan-ı şerifinizi tebrik ediyorum. BEKSİAD olarak bugün birlik ve beraberliğimizin güzel bir örneğini sergiliyoruz” dedi.

5 aydır görevde olduklarını belirten Yıldız, bu süreçte önemli ve yoğun faaliyetler gerçekleştirdiklerini ifade etti. Yıldız, “Ocak 2018 yaz fuarımızı başarıyla gerçekleştirdik. Sektörümüzün yetişkin işgücü ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla Necatibey Kız Meslek Lisesi ile iş birliği protokolü imzaladık. 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılacak olan çocuk moda tasarım bölümüne yetenekli ve istekli öğrencilerimizin bu bölümü seçmeleri noktasında iki etkinlik gerçekleştirdik. Ayrıca dernek merkezimizi yeni ofisimize taşıdık ve burada ilk olarak Başbakan Yardımcımız Hakan Çavuşoğlu’nu ağırladık” dedi.

“URGE FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDİYOR”

Yıldız sözlerini şöyle tamamladı: “Fuar komisyonumuz, dergi komisyonumuz başta olmak üzere tüm komisyonlarımız sektörümüze katkı koyabilmek adına gayretle çalışıyorlar. Önümüzde 4-7 Temmuz’da TÜYAP’ta gerçekleştireceğimiz 2018-2019 sonbahar kış fuarımız var. Sektörümüzden güzel bir katılım, isabetli alım heyetleriyle başarılı bir organizasyon gerçekleştireceğimizi ümit ediyorum. Yine bu dönemde BTSO seçimlerinde BEKSİAD olarak aktif bir rol üstlendik. Değerli meslektaşlarımızdan 10arkadaşımız 6.komitede ve 2 arkadaşımız da BTSO meclisinde görev aldılar. Ve ayrıca BTSO öncülüğünde gerçekleştirdiğimiz UR-GE’lerimiz de devam etmekte.”

“BEKSİAD ŞEHRİN ÖNEMİ BİR İŞ DİNAMİĞİ”

İftar programında konuşan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, “Büyüme ve ticari hacmini arttırmada pozitif bir grafiği olan Bursa’da 2013 yılında 23 Ar-Ge merkezi bulunurken şu anda 100’ün üzerinde Ar-Ge merkezi bulunmakta. Merkezi bütçeye yüzde yirmi daha fazla katkısı olan Bursa’mız uluslararası gerçekleştirdiği fuar ve çeşitli organizasyonlarla adından söz ettirir hale geldi. Bu şehrin önemli bir iş dinamiğini oluşturan BEKSİAD ailesine de teşekkür ediyorum. BTSO’nun Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sektörüne destekleri devam edecektir” şeklinde konuştu.

“DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ”

Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın da, “Ülke olarak en çok ihtiyacımız olan üretim ve o üretimi gerçekleştiren insanlarla burada beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Şehrimizin, ülkemizin en önemli ihracat kalemlerinden birini oluşturan BEKSİAD ailesini tebrik ediyorum. Ama bu yetmez diyorum, daha çok çalışıp daha çok üreterek bir ve beraber olarak hak ettiğimiz noktaya varacağız” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.