BEBKA’dan destek alanlara proje uygulama eğitimi…

BEBKA’dan destek alanlara proje uygulama eğitimi…
27.06.2018
A+
A-

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA)’nın 2018 Yılı Mali Destek Programları kapsamında destek almaya hak kazanan kurumlar ile firmaların yetkililerine proje uygulama eğitimleri verildi.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen eğitim programına BEBKA’nın 2018 yılı Mali Destek Programları kapsamında destek almaya hak kazanan ve Bursa’da faaliyet gösteren kurumlar ve firma yetkilileri iştirak etti.

BEBKA’nın eğitiminde, İzleme ve Değerlendirme Birimi Uzmanları tarafından destek almaya hak kazanan projenin uygulanması sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında açıklamalarda bulunuldu.  Eğitimde ayrıca, yararlanıcıların proje ve faaliyet uygulamaları sırasında uymak zorunda oldukları raporlama ve bilgilendirme yükümlülükleri, satın alma kuralları ve ilkeleri konuları da ele alındı.

Buna göre destek alan kurumlar Kamu İhale Kanunu’na tabi ise proje harcamalarını buna göre, tabi değilse Ajans mevzuatına göre proje harcamalarını gerçekleştireceği bilgisi katılımcılarla paylaşıldı. Bu çerçevede Ajansın mevzuatındaki değişiklere vurgu yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.