BBP’li Alfatlı’dan Bursaspor’a destek çağrısı

BBP’li Alfatlı’dan Bursaspor’a destek çağrısı
19.07.2020
A+
A-

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Bursaspor’a gönül verenlere çağrı yaptı.

BBP’li Ekrem Alfatlı, pandemi sürecinin hayatımızın bütün alanlarını kararttığı gibi hafta sonlarındaki biricik heyecanımızı da bizden aldığını belirterek, ”Seyirci her spor dalının vazgeçilmezi. Bursaspor için ise çok daha fazlası. Şampiyon bir takım olarak PTT 1. Lig’de olmak bize yakışmadığı gibi  tam “başımıza gelmiş talihsiz bir kaza, bu atlatırız “ derken maalesef Play Off’da mücadele etmek zorunda kaldık. Bütün bunlara rağmen mutlu sona ulaşacağımıza gönülden inanıyor, Bursasporumuza başarılar diliyorum.” dedi.

Futbol kaybetmek, kazanmak kadar doğal bir oyun olduğunu ifade eden BBP’li Ekrem Alfatlı, ”Ancak Bursa gibi ülkenin tüm köşelerinden göç almış bir şehir için futbol takımının ötesinde, aynı zamanda bizleri bir araya getirecek, ortak sevinçtir. Bursa için Bursaspor iyi değerlendirildiğinde şehrin en önemli birleştirici unsuru ve dinamiklerinden biri olma potansiyeline sahiptir. Bugüne kadar şampiyonluk sevinci yaşayan üç şehirden ve beş takımdan birisidir. Bu potansiyeli iyi değerlendirmeli, günlük kavgalarımızın aracı yapmadan bu sıkıntılı günleri atlatmalıyız. Bursa’da yaşayan herkesi bu konuda seferberliğe davet ediyorum” diye konuştu.

BBP Başkan Yardımcısı Alfatlı sözlerini şöyle sürdürdü:

”Play Off maçlarını seyircili oynayabilseydik rahatlıkla “Merhaba Süper Lig” diyebilirdik. Ancak  seyircisiz maçların sonucunu kestirmek zor ve sürprizlere her zaman açık oluyor. İşte bu süreçte idarecilerimize, teknik heyetimize ve en önemlisi futbolcularımıza güveniyoruz.

Yine bu süreçte hakemlerimize de başarı ve adil maç yönetmeye, iyi niyetli ve cesur olmaya davet ediyorum. Zira Bursaspor maalesef hatalardan en çok çeken takımların başında geliyor.

İnşallah arabalarımızı, balkonlarımızı Ay-Yıldızlı bayrağımızla birlikte  yeşil-beyaz bayraklarla  donatacak ve bütün Bursa birlikte yeniden Süper Lig’e çıkma sevincini yaşayacağız.”

Alfatlı, Ayrıca Süper Lig’e çıkan Hatayspor ve Erzurumspor’u da tebrik ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.