BBP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ayhan Özbek’ten görkemli açılış

BBP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ayhan Özbek’ten görkemli açılış
10.03.2019
A+
A-

BBP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ayhan Özbek, görkemli bir türenle seçim koordinasyon merkezini açtı.

Ankara yolu üzerindeki seçim bürosu açılışına BBP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Sayan, MKYK Üyesi Ekrem Alfatlı, İl Başkanı Mehmet Gebeş, Yıldırım İlçe Başkanı Fevzi Arda ve çok sayıda partili katıldı.

Coşkulu kalabalığa hitap edep BBP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ayhan Özbek, ‘’25 Mart 2009 da bir suikast sonucu şehit olan Muhsin Yazıcıoğlu’nu anarak sözlerine başladı. Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun aziz hatırası için, ey Yıldırım Halkı ey Büyük Birlik camiası ey Alperenler terimizin son damlamasına son nefesimize kadar bu davanın hatırası için sonuna kadar çalışacağız ve başaracağız inşallah’’ dedi. Çocuklarımız gençlerimiz geleceğimizdir diyen BBP’li Özbek, ‘’Belediyecilik öyle bir şey ki geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın geleceğini çalarlar. Nasıl çalarlar, yanlış yere yatırım yaparlar, nasıl çalarlar yandaşa ihale verirler, şuanda Yıldırım Belediyesi Türkiye Cumhuriyetinin en borçlu ve ödeyemez borçlu belediyelerin başında geliyor. Yıldırımda çok vakit kaybedildi çok hoyratça davrandılar, sizin bizim paramızla yanlış işler yaptılar, kul hakkını yediler. Onun için doğru hakkaniyetli ve en büyük özellikleri kul hakkı yemeyen ve yedirmeyen Alperenlere destek olun. Yıldırımlı ilçesinin tüm sorunlarına vakıf olduklarını ve Allah’ın izniyle Belediye başkanı seçildiği taktirde Yıldırımların huzurlu bir yaşam sürmeleri için ellerinden gelen her şeyi yapacağız’’ diye konuştu.

BBP MKYK Üyesi Ekrem Alfat’lı yaptığı konuşmada, ‘’Muhsin Başkanın yol arkadaşları, sevenleri dava arkadaşları inşallah yerel yönetimlerde de Nizamı Alem İlayı Kelamutullah dediğimiz doğruluk dürüstlük ve adalet konusundaki timsalleri olan adaylarımız yönetimlere gelecekler ve ben Muhsin Başkanın dediği gibi adaylarımızı size sizleri de Allaha emanet ediyorum’’ dedi.

ANADOLU BÜYÜK BİRLİK İLE ŞAHLANACAK

Anadolu’yu karış karış gezdiklerini belirterek, ‘’Anadolu’nun şahlanışı Büyük Birlik davası ile olacak’’ ifadelerini kullanan BBP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Sayan, ‘’Osmanlı Başkanti Bursa’mıza, Sivas’tan, Şarkışla’dan, Erzurum’dan, Erzincan’dan Maraş’tan Konya’dan Malatya’dan selam getirdim.  Anadolu ayağa kalkmış, Anadolu adım adım inşallah Gül ve Hilali sandıktan çıkartacak. Bundan emin olun Anadolu’daki uyanışa bizzat şahit oluyoruz. 20 yıla yakındır ülkeyi yönetenler maalesef ülkenin derdine derman olamadı, bizler kirli siyaset yapmayacağız, Şehit Muhsin başkanımız, seçimler kavga aracı olmasın, sel gider kumu kalır yarın biz hepimiz eş dost akraba kalacağız dediği gibi, hiç bir arkadaşım diğer partililere hakaret olacak bir kelime kullanmasın. Biz bu güne kadar herkese saygılı olduk bundan sonrada öyle olacak diyerek kimseyi ötekileştirmeden Yıldırım Belediyesini yönetmek için sizden biri olan Ayhan Özbek başkanımıza bu ülkenin her sadık vatandaşından oy istiyoruz’’ diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.