BBP İlçe Başkanı Aydın: Nilüfer niye kokuyor?

BBP İlçe Başkanı Aydın: Nilüfer niye kokuyor?
07.10.2019
A+
A-

Büyük Birlik Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, Nilüfer’in bazı mahallelerinde kanalizasyon kokusunu andıran kokuyu soluduklarını, özellikle akşam saatlerinde başlayan kokunun gece boyunca devam ettiğini söyledi.

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan BBP İlçe Başkanı Aydın, ”Koku Hamitler Kent Çöplüğü’nden mi, arıtma tesislerinden mi yoksa fabrika bacalarından mı kaynaklanıyor’’ diyerek, özellikle Ahmet Yesevi ve Balat Mmahalle sakinlerinin bu pis kokudan rahatsız olduklarını ve buna bir çare bulunmasını istedi.

Bu konuyu daha öncede defalarca gündeme getirdiklerini söyleyen BBP İlçe Başkanı Aydın, ‘’Geçen zaman içinde BUSKİ yetkililerinin verdiği hiçbir sözü yerine getirmediklerine şahit olduk, sözde 2 sene içinde Nilüfer deresini balık avlanacak hale getireceklerdi, ancak gelinen noktada bu bölge hala zehir solmaya devam ediyor. Akşam saatlerinde başlayan koku gece geç saatlere kadar devam ediyor, evlerin içi kanalizasyon gibi kokuyor’’ ifadelerini kullanarak Bursa’yı yönetenleri göreve çağırdı.

Başkan Aydın, çevre duyarlılığı ile alakalı hassasiyetli olan Nilüfer Belediyesi’nin de bu konuda yapabileceği bir şeylerin olması gerektiğini, dolayısıyla hayatı olumsuz etkileyen bu koku ile alakalı olarak Nilüferlilere katkı koymalarını beklediklerini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.