BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Bursa’da sahaya indi!

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Bursa’da sahaya indi!
12.10.2019
A+
A-

BBP Genel Başkan Yardımcısı Yeminli Mali Müşavir Ekrem  Alfatlı, İnegöl’de bir dizi temaslarda bulundu.

BBP Bursa İl Başkanı Mehmet Gebeş, Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın ve il yöneticilerinden oluşan bir heyet ile birlikte Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Babasultan Köyünde meftun bulunan Anadolu’ un manevi erenlerin den olan Geyikli Baba Hazretleri (Baba Sultan) türbesinde, Barış Pınarı Hareketine katılan Mehmetçikler için dua etti.

Buradan hareket eden BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, kısa adı İMOS olan İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneğine gitti. Dernek Başkanı Okan Güler tarafından karşılandı. Dernek Başkanı Okan Güler, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı’ya İnegöl Mobilya Sanayisi ile alakalı bilgi verip Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alfatlı, BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici beyin selamını iletti. Alfatlı, Türkiye de üretilen her 3 mobilyadan biri İnegöl’ de üretildiğine dikkat çekerek, İnegöl mobilyası önemli markalar arasında olup, ülke ekonomisine ciddi manada katlı sağladığını yaşanan ekonomik sorunlara rağmen dış ticaret fazlasına katkı koyduğunu söyledi.

Alfatlı, daha sonra beraberindeki heyet ile beraber Modefexpo Uluslararası İnegöl Mobilya fuarına gelerek stantları  gezdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.