BBP Bursa İl, kongre şölenine hazırlanıyor

BBP Bursa İl, kongre şölenine hazırlanıyor
13.12.2019
A+
A-

Merinos AKKM’de yapılacak BBP Bursa İl Kongresi’ne Genel Başkan Mustafa Destici ile Başkanlık Divanı ve MKYK üyeleri de katılacak.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, 15 Aralık 2019 Pazar günü Merinos AKKM’de yapılacak 10. BBP Bursa İl kongresine, milliyetçi, vatansever, maneviyatçı, bayrağını, vatanının seven tüm iyi insanları davet ettiğini söyledi.

Alfatlı yaptığı açıklamada Bursa ‘da bir ilki kongre vesilesi ile yaşayacaklarını belirterek, kongre günü Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte BBP Divanı ve MKYK tamamının Bursa’da olacağını ve pazar sabahı, MKYK toplantısını Bursa’da yaptıktan sonra tüm Genel Merkez yöneticilerle birlikte Kongre salonuna geçileceğini söyledi.

Yapılacak Bursa İl Kongresi’nde Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajlarının Bursa’ya ve ülkemize verileceğini ifade eden Alfatlı, ‘’Biz delegemize güveniyoruz, BBP delegesi en kritik dönemlerde dahi, sağduyulu bir şekilde hareket etmiş ve bu kutlu davayı bir adım daha öne götürecek, adanmış arkadaşlarımıza yetkiyi vermiştir’’ dedi.

Kongre sonrası da tüm partililerin birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Ekrem Alfatlı, ‘’27 yıllık siyasi hayatımızda, şehidimiz, Muhsin Başkanımızın ayak izlerine basarak, her dönemde olduğu gibi, doğrunun ve hakkın yanında, yanlışın ve zulmün karşısında olan siyaset anlayışımız ile inşallah Büyük Türkiye’yi hep birlikte oluşturacağız. Herkes görecek ki, tecrübeli kadrolarımıza, yetki verildiğinde bu milletin makus talihi değişecektir’’ diyerek, Bursalıları pazar günkü kongre şölenine davet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.