BBP Bursa İl Başkanı Uçak: Bu bir cinayettir!

BBP Bursa İl Başkanı Uçak: Bu bir cinayettir!
10.07.2020
A+
A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Salih Uçak, Bursa’da solunum cihazına bağlı KOAH hastası Veysel Patır’ın borcundan dolayı evinin elektriğinin kesilmesi neticesinde hayatını kaybettiği olayla ilgili açıklama yaptı.

BBP Bursa İl Başkanı Salih Uçak,  ‘kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların elektriği bilerek kesilmişse ve bunun neticesinde bir vatandaşımız vefat etmişse, bu bir cinayettir ve hesabı mutlaka sorulmalıdır” dedi.

BBP’li Uçak; bu tür kronik hastalığı bulunan vatandaşların devlet desteği kapsamında olması ve her türlü kolaylığın sağlanması gerektiğini ifade etti.

Ülkeyi yönetenlerin önüne gelen her şeyi özelleştirmesi neticesinde bu tür üzücü hadiselerin kaçınılmaz olduğunun altını çizen Başkan Uçak, ”Bu hadisede, elektriği özelleştiren ve denetlemeyen önce hükümet, daha sonra elektrik şirketi sorumludur. Tüm bunlara rağmen, elektrik şirketinin sorumsuzca davranması kabul edilemez. Zaten abonelerine şişirilmiş faturalar gönderen şirket buna rağmen böyle sorumsuzca davranıyorsa birilerinin buna dur denmesi gerekiyor. Geldiğimiz bu üzücü noktada ve bu hadisede sorumluluğu bulunanlardan mutlaka hesap sorulmalıdır” dedi.

İl Başkanı Salih Uçak, hayatını kaybeden KOAH hastası Veysel Patır için Allah’tan rahmet, ailesine de başsağlığı dileklerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.