BBP, Bursa halkını Gül Belediyeciliği ile buluşturacak!

BBP, Bursa halkını Gül Belediyeciliği ile buluşturacak!
08.03.2019
A+
A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) İnegöl Belediye Başkan Adayı Selahattin Çelt, yerel basın mensuplarına projelerini anlattı.

BBP Bursa İl Başkanı Mehmet Gebeş ile Belediye Meclis Üyesi adaylarının da hazır bulunduğu toplantıda Türkiye’nin Gül Belediyecilik ile tanışma vakti geldiği teması işlendi.

BBP Bursa İl Başkanı Mehmet Gebeş, ‘’Bu gün burada Bursamızın İnegöl Belediye Başkan adayımızı basınla tanıştıracağız’ dedi.

BBP İl Başkanı Gebeş, ‘’Hamdolsun yüzümüz ak anlımız açık, ellerimiz tertemiz her ortama çekinmeden sıkılmadan giriyor ve düşüncelerimizi de objektif olarak söylüyoruz. Toplumun her kesiminden takdir görüyoruz. Vatandaşlarımızın bir arayış içerisinde olduğunu da görüyoruz. İnşallah bu arayışın meyvelerini 31 Mart seçimlerinde BBP olarak alacağız ve milletimizi Gül Belediyeciliği ile buluşturacağız’’ diye konuştu.

BBP İnegöl Belediye Başkan Adayı Selahattin Çelt de yaptığı açıklamada; ‘’Bizim yerel yönetim anlayışımız, sadece çöp toplamayla, çevre düzenlenmesiyle sınırlı olmayacak. Üretim, sağlık, spor sanat gibi toplumu ilgilendiren her alanda vatandaşlarımıza destek olacak ve hizmet götüreceğiz’’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.