BBP Adayı Ayhan Özbek, ”Yıldırım’a hizmet için varım” diyor!

BBP Adayı Ayhan Özbek, ”Yıldırım’a hizmet için varım” diyor!
08.03.2019
A+
A-

Büyük Birlik Partisi Yıldırım Belediye Başkan adayı Ayhan Özbek; “Derdim koltuk değil, Yıldırım’a gerçek anlamda hizmet” dedi.

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için yoğun bir çalışma içerisinde olan Yıldırım’ın en renkli belediye başkan aday Ayhan Özbek, “Biz verdiğimiz sözün arkasındayız. Kesinlikle tüm projelerimiz birkaç kişinin kesesini şişirmek için değil, vatandaş odaklı olacaktır” diye konuştu.

KENTSEL BÖLÜŞÜM OLMAYACAK!

Seçim çalışmaları kapsamında Yıldırım esnafını ziyaret eden Özbek, Yıldırımlıların Regaip Kandilini kutlayarak; “Bu gün gelinen noktada baktığınız zaman, şahsım dahil olmak üzere bazı siyasileri koltuk hırsının esir aldığı algısı bilinçli olarak yaratılmaktadır. Ancak benim adaylık noktasındaki BBP ile çıkışım Merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun da yıllar önce altını çizerek söylediği, hedefleri 2023 yılı olarak ortaya koyanlar yavaş yavaş ülkenin siyasi yönetim şeklini değiştirerek, Türkiye’yi iki kutuplu bir anlayış içerisine sürükleyecek. Bunu bozacak idealleri temelleri, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş değerleri ile örtüşen BBP dir. Bu yüzden uyanık olacağız, oynan oyunu BBP ile bozacağız” ifadelerini kullandı.

BBP’li Özbek, Yıldırım’a yapılan en büyük kötülüğün, plansız imarlaşma projeleri olduğunu belirterek, ‘’Kentsel dönüşüm ve kentsel gelişim kavramları, belediye bürokratları tarafından altı doldurulamamıştır. Biz yönetime geldiğimizde ada bazlı dönüşüm ve U şeklinde 5-7 katlı Berlin Modelli sosyal evler ile bu kangren olmuş dönüşümü tekrar başlatacağız, Ben belediye başkanı olduğum gün, kamu kurumlarını tek bir alanda toplayarak vatandaşlarımızın elinde bir dilekçe ile oradan oraya sürüklenmelerinin önüne geçeceğiz”  dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.