BATISİAD ailesi iftarda buluştu

BATISİAD ailesi iftarda buluştu
18.05.2018
A+
A-

Batı Trakyalı Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (BATISİAD), Ailesi yoğun katılımla iftar programı düzenledi.

Sukay Park’ta gerçekleşen iftar yemeğine BATISİAD Genel Başkanı Ahmet Er, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası BTSO Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener, Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş ve çok sayıda BATISİAD Yönetim Kurulu Üyesi katıldı.

İftar programında selamlama konuşması yapan BATISİAD Genel Başkanı Ahmet Er, “Batı Trakya’da doğmuş yaşamının bir kısmını orada geçirmiş iş adamlarımız ayrıca bu ülkede dünyaya gelmiş orayı yeterince tanımayan genç iş adamlarımız var. Aidiyet duygusu ile o toprakları yani Batı Trakya’yı unutmayınız. Batı Trakyalı bir talebe okutmak için orada bir camiyi onarabilmek için 2, 3 kişi fazla istihdam edin” ifadelerini kullandı.

BATISİAD Genel Başkanı Ahmet Er, küresel bir baskı altında olduğumuzu ifade ederken sözlerine şöyle devam etti, “İmalat yapan üreten insanlar olarak küresel bir baskı altında olduğumuzu söylemek yanlış olmaz, yine de en kısa zamanda arzu ettiğimiz noktaya geleceğimize eminim. Sanayi üretimindeki artış çok sevindirici çok çalışıp üretime ve ülkemiz ekonomisine katkı koymaya devam edeceğiz” dedi.

Ayrıca BATISİAD Yönetim Kurulu olarak Batı Trakya’nın bir köyünde iftar vereceklerini belirten Başkan Er, 10 Haziran Pazar günü Kadir gecesinde 1500 kişi civarında katılım ile gerçekleştireceklerini aktardı.

İftar Programında konuşan BTSO Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener, “Ekonominin içerisinde yaşayan iş adamları olarak rahatlama ortamına gireceğimizi ve bu ortamın ülkemizde müreffeh geleceğin habercisi olacağına inanıyorum. BATISİAD Derneğinin ne kadar önemli olduğu bu salondaki güzel kalabalıktan belli, BTSO olarak sizlere bu derneğe, hemşerilerimize her türlü katkıyı yapmaya hazır olduğumuzu bildirmek isterim” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.