Başkan Erdem: Kadın dernekleriyle gurur duyuyorum

Başkan Erdem: Kadın dernekleriyle gurur duyuyorum
13.05.2019
A+
A-

Nilüfer’deki kadın derneklerinin başkanlarını makamında ağırlayan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, kadın dernekleriyle gurur duyduğunu belirterek, “Birlik ve beraberlik içinde çalışarak, güç birliği oluşturmaya devam etmelisiniz” dedi.

Nilüfer’in kırsal ve merkez mahallelerinde bulunan kadın derneklerinin başkanları, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i makamında ziyaret etti.

Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette kadın dernekleri, Başkan Turgay Erdem’e hayırlı olsun dileklerini iletti. Yaşadıkları sorunları da Başkan Erdem’e aktaran kadın derneklerinin başkanları, daha kaliteli hizmet üretebilmek için de destek istedi.

Nilüfer’deki kadın dernekleriyle gurur duyduğunu dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, ortak çalışmaların devam edeceğinin altını çizdi.

Kadınların sosyal yaşama dahil olmasını amaçladıklarını belirten Başkan Turgay Erdem, “Birlik ve beraberlik içinde çalışarak, güç birliği oluşturmaya devam etmelisiniz. Nilüfer Belediyesi olarak biz de, destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, kırsal ve merkez mahallelerde bulunan kadın derneklerinin tamamının, dernek binasına kavuşacağını da söyledi.

Ziyaretin sonunda kadın derneklerinin başkanları, el emeği ürünlerini Başkan Turgay Erdem’e hediye ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.