Başkan Edebali, Yıldırım’ı kapı kapı dolaşıyor

Başkan Edebali, Yıldırım’ı kapı kapı dolaşıyor
08.05.2018
A+
A-

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bugüne kadar 540 haneyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Saha araştırma ekibi ise toplamda 55 bin 193 haneyi ziyaret etti.

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, her hafta başka bir mahallede evlerine misafir olduğu vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek anında çözüm getiriyor.

İnsan odaklı belediyecilik anlayışıyla ürettiği sürdürülebilir hizmetlerle yerel yöneticilikteki farkını ortaya koyan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ev ziyaretleri kapsamında 540 haneye giderek vatandaşların konuğu oldu. Saha Araştırma Ekibi ise 1 Aralık 2015’den bu yana 55 bin 193 haneye giderek vatandaşlara ulaştı. Her hafta başka bir mahallede ilçe sakinlerinin evlerine konuk olduğunu söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Anadolu’dan, Balkanlar’dan, Kafkaslar’dan ve tüm gönül coğrafyamızdan şehrimize gelen vatandaşlarımızla birlikte oluşturduğumuz kültür mozaiği toplum yapımızla önemli bir zenginliğe sahibiz. 750 bini aşkın nüfusuyla bu büyük ailenin ve dayanışma duygularını güçlendirmek adına hemşehrilerimizin evlerine misafir oluyor, Yıldırım’ın geleceği için ürettiğimiz çalışmalarımızı paylaşıyoruz” dedi.

KATILIMCI BELEDİYECİLİK ÖN PLANDA

İdeal şehir Yıldırım hedefini, yaşadığı yere aidiyet duygusu pekişmiş mutlu insanlarla gerçekleşebileceğini vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali,  “Hemşehrilerimizin ayağına hizmet götüren ‘Edebali ile El Ele’ projemiz kapsamında ekiplerimiz Yıldırım’ın tüm mahallerinde çalınmadık kapı, görüşülmedik kişi bırakmıyor. Yönetim ilkemiz olan ‘Katılımcı Belediyecilik’ anlayışıyla vatandaşlarımızdan elde edilen bilgi, talep ve öneriler doğrultusunda Yıldırım’ın tümünde yürütülecek hizmetlerin yol haritasını sağlıklı bir şekilde planlamaya devam ediyoruz. Mobil ekiplerimiz sayesinde de aksaklıklara anında müdahale ederek hemşehrilerimizin memnuniyetinin en üst seviyede olmasını sağlıyoruz. Ekiplerimiz aynı zamanda ilçemizde sürdürdüğümüz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgilendirme yaparak vatandaşlarımızı bilinçlendiriyor” şeklinde konuştu.

YILDIRIM AYAĞA KALKIYOR

Toplumu ayakta tutan en önemli unsurların aile bağları, komşuluk ilişkileri ve dayanışma ruhu olduğunu belirten Başkan Edebali, ““Ev ziyaretlerimizle birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, ihtiyacımız olan mahalle kültürünü de ayakta tutuyoruz. Yüksek dayanışma ve paylaşma duygusuna sahip bir kültürümüz var. Bizi güçlü kılan bu hasletlerimizi yaşatmak ve geliştirmek adına sık sık hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz” diye konuştu. Hizmet önceliklerinin insan odaklı olduğunu da vurgulayan Başkan Edebali, “Gerek fiziki, gerek ise sosyal ve kültürel açıdan Yıldırım’ı yeniden ayağa kaldırırken, ortak akıl anlayış politikamız gereği görüşülmedik tek bir kişi bırakmıyoruz. İnsana dokunan hizmet anlayışıyla vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirerek mutlu olmalarını sağlıyoruz” şeklinde görüşlerini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.