Başkan Alinur Aktaş, İnegölspor’a başarılar diledi

Başkan Alinur Aktaş, İnegölspor’a başarılar diledi
02.07.2018
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, İnegölspor’a yeni dönemde başarılar diledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongrede İnegölspor Kulübü başkanlığına seçilen Eşref Güç ile bir araya geldi. Başkan Aktaş’ı, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’ndaki makamında ziyaret eden İnegölspor Kulübü Başkanı Güç’e, kulübün yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

İnegölspor’un başarısı Bursa için de değerli

Başkan Alinur Aktaş, İnegölspor’un yeni yönetimini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Kısa bir süre İnegölspor Kulübü’nün başkanlığını yaptığını da hatırlatan Başkan Aktaş, İnegölspor’un hedefine varması konusunda desteklerini sürdüreceklerini belirterek, “İnegölspor’un TFF 2. Lig’den, TFF 1. Lig’e yükselmesi, bu başarıyı yaşaması, sadece İnegöl için değil, Bursa için de fayda sağlar. İnşallah hedefe varırlar. Bu durumdan İnegöl de Bursa da kârlı çıkar. İnegöl Belediye Başkanlığı yapmış bir Bursalı olarak ben de bu sonuçtan memnun olurum” diye konuştu.

“Heyecanlıyız”

Yeni dönemin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Eşref Güç de İnegölspor olarak bu yıl ligde şampiyonluğa ulaşmak istediklerini ve bu hedefe ulaşmak için de heyecanla çalışacaklarını belirtti. Güç, ziyaretin sonunda Başkan Aktaş’a adının yazılı olduğu 16 numaralı formayı hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.